Beste jongere,
 
Op zaterdag 5 maart 2016 hebben te Harelbeke twee grote wielerwedstrijden plaats;
de tweede dag van de Driedaagse van West-Vlaanderen – Johan Museeuw Classics voor beroepsrenners : 49ste Vlaamse Pijl – Luxauto en de 72ste Oostwijkprijs Valère Vandenborre, een afwachtingscriterium voor juniores.
Tussen de juniores en de beroepsrenners organiseert de organisatie van de Vlaamse Pijl voor jullie (6 tot 12 jarigen) de 4de Kids Classics.
 
Praktische info
 
We verzamelen tegen 14.50 u aan café De Liederick op het Marktplein, dichtbij de brug.
We vragen aan de (groot)ouders van zoveel mogelijk zonder auto te komen daar de parkeergelegenheid beperkt zal zijn. De invalsweg gebeurt het gemakkelijkst via de Tweebruggenstraat langs de Leie en best met de fiets.
Indien nodig mogen (groot)ouders mee fietsen.
Eens de juniores over de streep zijn en de huldiging voorbij is kunnen we ons gezamenlijk naar de aankomstplaats begeven. Daar starten we richting Gent en draaien aan de Stationsstraat terug over de aankomstplaats richting Kortrijk en draaien aan de rotonde van het Brouwputje terug richting aankomstplaats. In totaal fietsen we maximum vier omlopen.
We plaatsen onze fietsen in de omgeving van het podium. De deelnemers komen achter elkaar op het podium en krijgen daar hun prijs.
Je zorgt voor sportieve winter(wieler)kledij, een helm en jouw (wieler)fiets.
 
De deelnemers zijn verzekerd.
 
De totale afstand bedraagt 4 km en er wordt niet gekoerst, maar in groep gefietst.
 
Wie wil deelnemen, moet wel vooraf inschrijven
 
Bezorg onderstaand strookje aan de klastitularis of aan Noël Ottevaere, Platanenlaan 84.
De stroken worden in de loop van maandag, 29 februari opgehaald bij de verschillende scholen.
 
Wie later inschrijft kan dit ook nog doen tot en met donderdag, 3 maart in het centraal secretariaat van de Vlaamse Pijl, Kleine Waregemsestraat 27 of info@devlaamsepijl.be